თემატიკა

სარესტორნო საქმის მენეჯმენტი

 

  • რესტორნის შექმნის ისტორია;
  • საკვები ობიექტი 21 საუკუნეში; ბრენდინგი, გარემო, სოციალური მედეა, საკვები, მომსახურეობა; 
  • რესტორნის მართვის საფუძვლები; სტრუქტურის ჩამოყალიბება, მართვის მექანიზმები, ერთი სამუშაო დღე რესტორანში;
  • კითხვა-პასუხი;

 

ტრენერი - ანდრია ქურასბედიანი

ხანგრძლივობა - 3 საათი (1 შეხვედრა)

 

ღონისძიების მენეჯმენტი

 

  • დამკვეთის მოთხოვნის გაანალიზება,
  • ღონისძიების დაგეგმვა,
  • ბიუჯეტის და შეთავაზების გაკეთება,
  • ღონისძიების საოპერაციო ნაწილის მართვა.

 

ტრენერი - ნინო პატარიძე

ხანგრძლივობა - 6 საათი (2 შეხვედრა)

 

კვებისა და სასმელების მენეჯმენტი

  

  • მენიუს შერჩევა ბაზრის მოთხოვნებისა და რესტორნის თემატიკის გათვალისწინებით;
  • საკვებისა და სასმელების ღირებულების განსაზღვრა;
  • სტანდარტული რეცეპტები;
  • ეფექტური კონტროლის სისტემის შემუშავება;
  • ფასების დაწესების სტრატეგიები;
  • პროდუქტის შესყიდვის, მიღების, შენახვის და მომზადების პროცედურები;
  • შრომის ღირებულების განსაზღვრა დარბაზისა და სამზარეულოს პერსონალისთვის;
  • ყოველი თვის ბოლოს პროდუქტის ნაშთების აღწერის პროცედურა.

 

ტრენერი - ილია განანელიძე

ხანგღძლივობა 6 საათი (2 შეხვედრა)