სიახლეები

აპრ
შჩეჩინის უნივერსიტეტის პროფესორების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

22-26 აპრილს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა შჩეჩინის უნივერსიტეტის, პოლონეთი (University of Szczecin, Poland) პროფესორებს, Erasmus + აკადემიური მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.

აპრ
ევროპის იურიდიული ფაკულტეტების ასოციაციის (ELFA) ყოველწლიური ასამბლეა

17-19 აპრილს, ევროპის იურიდიული ფაკულტეტების ასოციაციის (ELFA) ყოველწლიური გენერალური ასამბლეა და კონფერენცია ედინბურგის უნივერსიტეტში (შოტლანდია) გაიმართა.

აპრ
გენტის უნივერსიტეტის წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

18 აპრილს, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, ანნა საშჩენკოს, გენტის უნივერსიტეტის, ბელგია, საერთაშორისო ურთიერთობების კოორდინატორს, კავკასიის უნივერსიტეტში უმასპინძლა.

აპრ
ურთიერთთანამშრომლობის შეთანხმება კავკასიის უნივერსიტეტსა და ევროპის დიზაინის ინსტიტუტს შორის

კავკასიის უნივერსიტეტსა და ევროპის დიზაინის ინსტიტუტს, იტალია (Istituto Europeo di Design, Italy) შორის ურთიერთთანამშრომლობის ხელშეკრულებას მოეწერა ხელი.

აპრ
ტომას ბატას უნივერსიტეტი ზლინში წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

15 აპრილს, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, პატრიკ ფოლტინს, ტომას ბატას უნივერსიტეტი ზლინში, ჩეხეთის რესპუბლიკა, საერთაშორისო ურთიერთობების ოფისიდან, უმასპინძლა.

აპრ
კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტი ევროპული უნივერსიტეტების ასოციაციის (EUA) გენერალური ასამბლეაზე

კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტი ინტერნაციონალიზაციის მიმართულებით,  ირენა მელუა, ევროპის უნივერსიტეტების ასოციაციის გენერალურ ასამბლეასა და ყოველწლიურ კონფერენციას ესწრებოდა. ღონისძიებას 10-12 აპრილს, სვონსის უნივერსიტეტმა (უელსი) უმასპინძლა.

აპრ
ფრანგულ-ქართული უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

8 აპრილს, კავკასიის უნივერსიტეტს ფრანგულ-ქართული უნივერსიტეტის წარმომადგენლები ნიკოლა მასლოვსკი და ნატო ჭუჭულაშვილი ესტუმრნენ.

აპრ
IMI Switzerland წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

5 აპრილს, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, ოლივერ კოჩანს, საერთაშორისო მენეჯმენტის ინსტიტუტის, შვეიცარია, რეგიონალურ მენეჯერს უმასპინძლა.

აპრ
საინფორმაციო შეხვედრები გაცვლითი პროგრამების (Erasmus+/ Bilateral Exchange) მიმდინარე კონკურსების შესახებ

საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებისთვის საინფორმაციო შეხვედრები ჩაატარა გაცვლითი პროგრამების (Erasmus+/ Bilateral Exchange) მიმდინარე კონკურსების შესახებ.

მარ
პარტნიორი უნივერსიტეტის პროფესორის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

18-22 მარტს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა კაშტელო ბრანკოს პოლიტექნიკური უნივერსიტეტის, პორტუგალია (Polytechnic University of Castelo Branco, Portugal) პროფესორს, ჟოზე ვიერას, Erasmus + აკადემიური მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.