ბენჯამინ ფრანკლინის ტრანსატლანტიკური ერთობის პროგრამა

31 იანვარი 2024

ამერიკის შეერთებული შტატების საელჩო თბილისში იღებს განაცხადებს ბენჯამინ ფრანკლინის ტრანსატლანტიკური ერთობის პროგრამაზე (BFTF) 2024 წლის ზაფხულისთვის.

ოთხკვირიანი პროგრამა დაგეგმილია 2024 წლის 22 ივნისი - 20 ივლისის ფარგლებში.

პროგრამა ეხება აშშ-ს საგარეო პოლიტიკის პრიორიტეტებს, როგორიცაა ახალგაზრდების ჩართულობა, დემოკრატია და სამოქალაქო საზოგადოების განვითარება, ეკონომიკური კეთილდღეობა.

პროგრამას სრულად აფინანსებს აშშ-ს სახელმწიფო დეპარტამენტი და მასპინძლობს პერდუს უნივერსიტეტი, ინდიანა. (Purdue University, Indiana)

მონაწილეობის მსურველი კანდიდატი უნდა იყოს დაბადებული 2006 წლის 22 ივნისი - 2008 წლის 22 ივნისის ფარგლებში.

დაინტერესებულმა პირებმა შემდეგი სააპლიკაციო დოკუმენტები სამ ცალკეულ ფაილად ერთი მეილით უნდა გაგზავნონ მოცემულ ელექტრონულ მისამართზე: TbilisiExchanges@state.gov , დანიშნულებაში მიუთითეთ „2024 Benjamin Franklin Transatlantic Summer Institute”.

• შევსებული სააპლიკაციო ფორმა ვორდის დოკუმენტში;
  • სარეკომენდაციო წერილი ინგლისურ ენაზე PDF ფორმატში;
  • უახლესი დახურული სემესტრის ნიშნების ფურცელი. (ასეთის არარსებობის შემთხვევაში, ნიშნების ფურცელი სკოლიდან, ორიგინალი, ქართულ ან ინგლისურ ენაზე, PDF ფორმატში).

განაცხადების მიღების საბოლოო ვადა: 2023 წლის 16 თებერვალი, 18:00 საათი.

პროგრამის შესახებ დეტალური ინფორმაციის მისაღებად გთხოვთ ეწვიოთ ბმულს.

დამატებითი კითხვების შემთხვევაში გთხოვთ მიმართოთ ორგანიზატორებს შემდეგ ელექტრონულ ფოსტაზე: TbilisiExchanges@state.gov

გისურვებთ წარმატებას!