ოქტ
CSG-ის აფილირებული პროფესორის, ეკა აკობიას პუბლიკაცია

გამოიცა კავკასიის უნივერსიტეტის სახელმწიფო მართვის სკოლის აფილირებული პროფესორის, ეკა აკობიას პუბლიკაცია (2021) საჯარო მმართველობა კონფლიქტის ქვეყნებში: საქართველოს შემთხვევა. პუბლიკაცია შესულია წიგნში „საჯარო ადმინისტრაცია კონფლიქტით დაზარალებულ ქვეყნებში“, რედ. იურაი ნემეცი და პ. ს. რედი. პალგრეივ მაკმილანი.

საინფორმაციო შეხვედრა აბიტურიენტებისთვის

16 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის კამპუსში, წელს პირველად, აბიტურიენტებისთვის საინფორმაციო შეხვედრა ჩატარდა.

ოქტ
კავკასიის უნივერსიტეტმა თანამშრომლობის მემორანდუმი კომპანია "ავერსთან" და ქირურგიის ეროვნულ ცენტრთან გააფორმა

15 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტმა, თანამშრომლობის მემორანდუმი კომპანია "ავერსთან" და "კ. ერისთავის სახელობის ექსპერიმენტულ და კლინიკურ ქირურგიის ეროვნულ ცენტრთან" გააფორმა.

ოქტ
კავკასიის უნივერსიტეტში ფსიქიკური ჯანმრთელობის მსოფლიო დღე აღინიშნა (E-PSY)

ოქტ
მარანი ხეცურიანის და კავკასიის უნივერსიტეტის ერთობლივი პროექტის პრეზენტაცია

13 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის კამპუსში კავკასიის უნივერსიტეტის და მარანი ხეცურიანის ერთობლივი პროექტის - "ხეცურიანის სომელიეს და ღვინის სკოლა | კავკასიის უნივერსიტეტი" პრეზენტაცია გაიმართა.

California Baptist University-ს ვიცე პრეზიდენტის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

7-11 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ, California Baptist University (CBU)-ს ვიცე პრეზიდენტს, ლარრი ლინემანს (Larry Linamen) უმასპინძლა.

სადეზინფექციო სამუშო CU კამპუსში

11 ოქტომბერს, CU კამპუსში, სწავლა არადისტანციურ რეჟიმში გაგრძელდა. სასწავლო პროცესი რეგულაციების დაცვით მიმიდნარეობს.

ოქტ
CSB-ის მენეჯმენტის სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის წარმატება

კავკასიის ბიზნესის სკოლის მენეჯმენტის პროგრამის დოქტორანტმა, ანა ელიზაროვამ, შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდის დოქტორანტურის გრანტი მოიპოვა.

ოქტ
ხეცურიანის სომელიეს სკოლისა და კავკასიის უნივერსიტეტის ერთობლივი პროექტი

კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტი კახა შენგელია,  „ხეცურიანის სომელიეს სკოლის“ თანადამფუძნებელი გახდა.

ოქტ
ყაზახეთის ბიზნესის და მეწარმეობის წარმომადგენლების ვიზიტი CU კამპუსში

6 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტს, ყაზახეთის ბიზნესის  და მეწარმეობის  VQ-Bussiness Club წარმომადგენლები  ესტუმრნენ.

ოქტ
სოციალურ მეცნიერებათა VI საერთაშორისო კონგრესი ანკარაში

კავკასიის უნივერსიტეტის ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა სკოლის ასოცირებულმა პროფესორმა, ისტორიის მეცნიერებათა დოქტორმა ელისაბედ მაჩიტიძემ 27-30 სექტემბერს მონაწილეობა მიიღო ანკარაში გამართულ სოციალურ მეცნიერებათა VI საერთაშორისო კონგრესის მუშაობაში.

ოქტ
კავკასიის უნივერსიტეტის პროფესორ ზურაბ ბრაგვაძის მონოგრაფია

გამოვიდა კავკასიის უნივერსიტეტის პროფესორის, ზურაბ ბრაგვაძის მონოგრაფია „კოლხეთი და იბერია-არქეოლოგიური ძიებანი“.

ოქტ
პროფესორ თენგიზ ვერულავას სამეცნიერო ნაშრომი ევროპულ ჟურნალში „Archives of the Balkan Medical Union“ გამოქვეყნდა

ევროპულ გავლენიან საერთაშორისო რეფერირებად გამოცემაში „Archives of the Balkan Medical Union“ გამოქვეყნდა პროფესორ თენგიზ ვერულავას სამეცნიერო ნაშრომი Context and issues of social health insurance introduction in Georgia („ჯანმრთელობის სოციალური დაზღვევის დანერგვის კონტექსტი და გამოწვევები საქართველოში").

ევროპული სწავლების სამკუთხედი (TEESS) - შეხვედრები პროექტის შეფასების ეტაპზე

კავკასიის უნივერსიტეტის Erasmus+ ჟან მონეს პროექტი „ევროპული სწავლების სამკუთხედი“ (TEESS) დასასრულს უახლოვდება.

გრენობლის ორმაგი ხარისხის MBA პროგრამის მე-14 მიღება

2 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტმა, კავკასიის ბიზნესის სკოლის და გრენობლის მენეჯმენტის სკოლის ერთობლივი ორმაგი ხარისხის სამაგისტრო პროგრამის მე-14 მიღებას უმასპინძლა.

ოქტ
გურჯაანში კავკასიის უნივერსიტეტის გასტრონომიული აკადემია გაიხსნება

საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტროს მხარდაჭერით, ბასკეთის კულინარიული ცენტრისა და კავკასიის უნივერსიტეტის თანამშრომლობით, გურჯაანში კავკასიის უნივერსიტეტის გასტრონომიული აკადემია გაიხსნება.

სექ
Media Dialogue 2021 for Conflict Sensitivity and Research - პროექტის სამუშაო შეხვედრა სომხეთში

24-28 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის მედიის სკოლის სტუდენტები - თეკლა ზღუდაძე და ანი მელაძე სამუშაო ვიზიტით იმყოფებოდნენ  გიუმრიში, სომხეთში, სადაც მონაწილეობა მიიღეს პროექტ Media Dialogue 2021 for Conflict Sensitivity and Research-ის სესიებში.

კონფერენცია Media Dialogue 2021 for Conflict Sensitivity and Research

20-23 სექტემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა, მედია დიალოგის პროექტის ფარგლებში, უმასპინძლა სამუშაო შეხვედრებსა და კონფერენციას თემაზე - “Media Dialogue 2021 for Conflict Sensitivity and Research”.  პროექტი გერმანიის საგარეო საქმეთა სამინისტროს მხარდაჭერით უკვე მეოთხედ ტარდება. კავკასიის უნივერსიტეტი და მისი მედიის სკოლა მასში 2015 წლიდან, უკვე მეოთხედ მონაწილეობენ.

CSB-ის სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა

24 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში გაიმართა CSB-ის ფინანსების სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტების სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა.

CSB-ის სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა

23 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში გაიმართა CSB-ის ფინანსების სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტების სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა.